unnamed-1

Syyrialaiset raiskasivat 14 ja 17 -vuotiaat siskokset saksalaisessa uimahallissa

- |
Päivitetty: tammikuu 14, 2016
Lapset1

Kolmea alaikäistä syyrialaista turvapaikanhakijaa syytetään Münchenissä tyttöjen kourimisesta.

Kolme alaikäistä, alle 15-vuotiaaksi ilmoitettua syyrialaista pidätettiin seksuaalisesta päällekarkauksesta uimahallissa samaan aikaan, kun saksalaisten huoli turvapaikanhakijoiden tekemistä seksuaalirikoksista lisääntyy.

Merkel saksa kyltti

Merkel-vastaisuus on voimistunut.

Syyrialaiset ympäröivät 17-vuotiaan tytön uima-altaassa, ennen kuin yksi heistä alkoi kouria tyttöä uimpuvun sisällä. Paikallisen lain mukaan tämä tulkitaan raiskaukseksi.

Kun tytön 14-vuotias sisar tuli apuun, syyrialaiset alkoivat kouria myös häntä.

Tytöt pääsivät karkuun ja kertoivat tapahtuneesta uimavalvojalle, joka soitti poliisit paikalle.

Koska turvapaikanhakijat olivat niin nuoria, heitä ei pidetty vangittuina, vaan heidät vapautettiin ja heitä syytetään nuoriso-oikeudessa.

Pääsyytetyn kaksi ystävää pidätettiin seksuaaliseen hyökkäykseen osallistumisesta.

Saksa ei ole toipunut uudenvuodenaaton tapahtumista, jolloin arabi- ja pohjoisafrikkalaiset maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat kourivat ja raiskasivat tyttöjä ja naisia Saksassa. Pelkästään Kölnissä on tehty poliisille 553 seksirikosilmoitusta uudenvuodenaatolta, joiden tutkinta etenee omaan tahtiinsa.

Yksi 20-vuotias marokkolainen saatiin kiinni naisen raiskaamisesta ja taponyrityksestä DNA:n perusteella. Mies oli aikaisemmin pidätetty varkaudesta Düsseldorfissa, missä yhteydessä häneltä oli otettu DNA-näyte. Poliisi kävi pidättämässä miehen vastaanottokeskuksessa.

Saksalaiset ovat ärtyneet. Toissailtana 200 naamioituneen henkilön joukko hajotti paikkoja Leipzigissa, kuten kuvassa näkyvän kebabravintolan.

kebab ravintola

Lähde: The Daily Mail

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *