unnamed-1

FBI teloittaa Oregonin militian johtajan (video)

- |
Päivitetty: maaliskuu 10, 2016
finicum

Suuri kohu USA:ssa, ja maailmalla – Suomessa oltu asiasta hiljaa.

Tämä tapahtuma sattui 26.1.2016

Militian johtaja LaVoy Finicum ilmoittaa, ettei juttele passipoliiseille, vaan menee puhumaan sheriffille (kuten ennenkin).

LaVoy Finicum

LaVoy Finicum

Hän lähtee ajamaan, edessä mutkan takana yllättäen tiesulku, josta häntä kohti avataan tuli. Hän väistää liukkaalla tiellä poliisiautoja ja poliiseja, ajaen lumipenkkaan. Nousee autosta (pelkäsi, että kyydissä olevat muut ammutaan) kädet ylhäällä huutaen “älkää ampuko”.

Hän kävelee rauhassa kädet ylhäällä autosta poispäin…sitten hänen takaansa metsästä tulee poliisi, joka kylmäverisesti ampuu hänet siihen paikkaan..

Kun häneen osuu luoti, hän vetää kätensä tietenkin siihen luodin osumakohtaan päälle… kun yksi poliisi alkaa ampumaan, muut poliisit jatkavat ampumista, vaikka mies kaatuu jo lumihankeen kuolettavasti haavoittuneena.

Poliisi sitten valehtelee, että militian johtaja LaVoy Finicum yritti vetää asetta tms. kun laittoi kätensä vatsalleen – mutta videon ääniraita todistaa kiistattomasti, että ENSIKSI poliisi ampui ja SITTEN LaVoy Finicum vasta vetää kätensä vatsalleen.

Katso video, kuinka kaikki tapahtui.

Näin poliisit teurastavat toisinajattelijoita USA:ssa.

Mikäli meillä ei olisi auton matkustajien nerokkaasti kuvaamaa videota tapahtumista,  synkattuna toiseen videoon, olisimme pelkästään poliisien valheiden varassa (“Yritti kaivaa asetta taskustaan jne.”).

Lähde: Markus Jansson ja The Oregonian/OregonLive

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *