unnamed-1

Hovioikeus alensi Hannu-Heikki Malkalan seksuaalirikostuomion 6 vuodesta neljään vuoteen – vaikka piti raiskauksena

- |
Päivitetty: joulukuu 1, 2016
raiskaus-viitekuva-feature

Ehkä Malkala raiskasi vain pikkasen, koska hoviokeus katsoi, etteivät hänen tekonsa seksuaalirikoksina olleet vakavimmasta päästä.

ngetti tuomion noin 55-vuotiaalle Hannu-Heikki Malkalalle useista lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista.

Malkala tuomittiin yhdeksästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kolmestatoista seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta, kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon ja viidestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lisäksi Malkala sai tuomion yrityksestä ostaa seksuaalipalvelua nuorelta, alkoholirikoksesta, tupakan myyntirikoksesta ja huumausainerikoksesta.

Käräjäoikeus tuomitsi hyväksikäyttäjän kuudeksi vuodeksi vankeuteen, sekä määräsi hänet korvaamaan uhreille kärsimyksestä yhteensä 22 000 euroa.

Malkala houkutteli useita 14-17-vuotiaita poikia Rover-limusiiniin, henkilöautoon ja pikkubussiin, minkä jälkeen hän tarjoili näille alkoholia ja tupakkaa seksipalveluksia vastaan.

Malkala myös myi alkoholia, tupakkaa ja kannabista nuorille.

Ts.fi uutisoi tänään, että 56-vuotiaan Hannu-Heikki Malkalan rangaistus aleni Helsingin hovioikeudessa.

Hovioikeus yhtyi syyttäjän vaatimukseen, että Malkala pitää tuomita myös raiskauksesta. Silti se kuitenkin lievensi rangaistusta neljään vuoteen.

Hannu-Heikki Malkala, 56, oli tuomittu Vantaan käräjäoikeudessa 6 vuoden vankeuteen esimerkiksi yhdeksästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeuden mukaan hän ajelutti poikia ympäriinsä muun muassa limusiinissa ja tarjoili näille alkoholia ja tupakkaa seksipalveluksia vastaan.

Hovioikeus piti lieventävänä seikkana sitä, ettei Malkalalla ollut aiempaa rikosrekisteriä, ja että osassa hänen syykseen luetuista teoista oli kyse samoista tapahtumista. Oikeus myös katsoi, etteivät hänen tekonsa seksuaalirikoksina olleet vakavimmasta päästä.

Lähteet: iltalehti.fi ja ts.fi

T3/MV

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *