unnamed-1

20-vuotias kuoli poliisin säilöönottotiloissa Seinäjoella lauantaina

- |
Päivitetty: syyskuu 6, 2016
Poliisi11

Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii tapauksen.

20-vuotias vaasalainen mies on kuollut kiinniotettujen säilöönottotiloissa Seinäjoella lauantaina 3.9. 2016 iltapäivällä.

Joutseno sailo

Viitekuva.

Koska kuolema on tapahtunut poliisin säilöönottotiloissa, Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii tapauksen.

Kuollut nuori mies oli otettu kiinni rikosperusteisesti lauantaina aamuyöllä Seinäjoella, ja hänet oli kuulusteltu kerran lauantaina aamupäivällä.

Asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta ja asian tutkinta jatkuu normaalina kuolemansyyn tutkintana, joten asiasta ei  tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

2 Comments

 1. Villi veikkaus

  syyskuu 6, 2016 at 05:37

  Veikkaan että kaverilla on ollut sokeritauti mutta hän ei ole siitä kertonut.

 2. Villimpi muttei veikkaus

  syyskuu 19, 2016 at 08:01

  Seinäjoella on talteenotossa vähän omat säännöt. Ei olisi ensimmäinen kerta kun Wallesmannilla vähän körmyytetään rikoksen tekijää, että saataisiin tunnustus pihalle ja paiskotaa selkä edellä seinään riveleistä.

  Normi pohjalainen luulee, että kuuluu asiaan, mutta vaasalainen saattaa tuosta saada sisäisiä vammoja. Ja kun vain paiskoisinkin suutani aiheesta, mutta kun en. Touhu on kuin Rambossa ja miksei olisikin, koko oikeuslaitos on mennyt niin mädäksi Seinäjoella muutenkin, että kukas ne vastuun laittaisi?

  Ei korppi korpin silmää noki, kameralaitteisto on aina sopivasti hajalla (uudessa rakennuksessa), sekä rikollisen on vaikea todistaa että mustelmat tulivat poliisin käsittelyssä, Etenkin kun suomalaisilla on valtamedian luoma harhakuva siitä, että ”poliisi on ystävä”.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *