unnamed-1

Naweed Afshar kosketteli 14-vuotiasta tyttöä Sellon sovituskopissa –Tässä on tuomio

- |
Päivitetty: helmikuu 26, 2016
screenshot-mail.google.com 2016-02-26 12-47-29

MTV kirjoittaa, että Espoon käräjäoikeus tuomitsi 1975 syntyneen miehen kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mies oli tavannut 14-vuotiaan uhrin kauppakeskus Sellossa, jossa tyttö oli ollut ostoksilla. Mies oli mennyt juttelemaan tytön luo vaatekaupassa, kehunut tätä nätiksi ja pyytänyt tätä auttamaan vaatteiden etsimiseksi miehen Italiassa asuvalle sukulaistytölle. Uhri ja mies puhuivat keskenään englantia.

Mies kertoi uhrin olevan sukulaistyttönsä kokoinen, ja pyysi tätä sovittamaan vaatteita. Mies valitsi invasovituskopin ja jäi sinne tytön kanssa. Kopissa mies oli kosketellut tyttöä.

Espoon käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1975 syntyneen miehen kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta kertoi MTV.

Mies näki 14-vuotiaan tytön kauppakeskus Sellossa, jossa tyttö oli ollut ostoksilla. Mies oli pyytänyt tyttöä auttamaan vaatteiden etsimiseksi miehen sukulaistytölle.

UijyOjCXmILS-10LUj4gmQ_r

Uhri ja mies puhuivat keskenään englantia.Mies kertoi uhrin olevan sukulaistyttönsä kokoinen, ja pyysi tätä sovittamaan vaatteita. Mies valitsi invasovituskopin ja jäi sinne tytön kanssa. Kopissa mies oli kosketellut tyttöä.Tämän jälkeen tyttö oli poistunut kopista, soittanut isälleen ja ottanut yhteyttä kaupan henkilökuntaan kertoakseen tapahtuneesta.

Mies oli vielä kysellyt, missä tyttö asuu ja voisiko tämä opettaa hänelle suomea.Tytön mukaan mies oli kopissa kosketellut uhrin rintoja, yrittänyt avata tämän rintaliivejä, haistellut tämän hiuksia ja laittanut kättään hänen hameensa alle.

Miehellä ei ollut aiempaa rikosrekisteriä, minkä vuoksi tuomio voitiin antaa ehdollisena.

Mies määrättiin maksamaan uhrille teon aiheuttamasta kärsimyksestä 1 200 euroa, minkä lisäksi hänen maksettavakseen tulivat oikeudenkäyntikulut.

LUE KOKO AINEISTO TÄSTÄ document56GTBPOH
Lupavapaa turvasumutin

One Comment

  1. Irmeli

    helmikuu 27, 2016 at 18:42

    Täti vihreät ottakaa omaan kotiinne tälläiset pervot, ei yhteiskunnan vastuulle. Emme tarvitse raiskaajia elätettäväksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *