unnamed-1

YLE-toimittaja Jessikka Aro on tuomittu huumerikollinen

- |
Päivitetty: helmikuu 22, 2016
Jessikka Aro trollit katsoo ylös sivulle

YLE-toimittaja Jessikka Aro on pitkäaikaisesta amfetamiinin käytöstä ja levittämisestä tuomittu huumerikollinen.

YLE-toimittaja Jessikka Aro on käyttänyt päivittäin amfetamiinia, ainakin vuoden ajan, ja pidätyksen yhteydessä poliisi takavarikoi häneltä täyteen ladatun huumeruiskun.

7e6d1f10-dcb7-47f8-b843-8e0a1415e3ca

YLE-toimittaja Jessikka Aro

Syyttäjä vaati Jessikka Arolle vankeustuomiota. MV-lehti vaatii kaikille YLE-toimittajille pakollisia huumetestejä. 

Pasilan trollitehdas YLE on hyvin mielellään syytellyt MV-lehteä rikoksista ja kaivellut sen tekijöiden rikostaustaa. On varmaan ihan yhtä rehellistä katsoa, minkälaista rikostaustaa löytyy YLE-toimittajista, etenkin kun he käyttävät julkista valtaa YLE-veronmaksajien rahoilla.

YLE-toimittaja Jessikka Henni Maria Aro, syntynyt vuonna 1980, on kovien erittäin vaarallisten huumeiden päivittäiskäytöstä ja levittämisestä oikeudessa tuomittu huumerikollinen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan kysymyksessä ei ole mikään satunnainen pössyttely.

da8dc76c-9f2a-4c41-871e-9a16a43b9139

Kuvakaappaus oikeudenpöytäkirjoista

dd7fe6fb-2ea1-43fe-ba03-30e9006cd22d

Kuvakaappaus oikeudenpöytäkirjoista

Virallisen syyttäjän asiakirjojen mukaan Jessikka Aro on kovien huumeiden pitkäaikainen käyttäjä.

Hän on rikostuomionsa mukaan käyttänyt suonensisäisesti amfetamiinia päivittäin ainakin vuoden ajan. Todisteena siitä, että Jessikka Aro käytti amfetamiinia suonensisäisesti, on pidätyksen yhteydessä hänen laukustaan löydetty amfetamiinilla täytetty huumeruisku.

Aron päivittäisen käytön lisäksi syyttäjä kiinnitti huomiota siihen, että Aro oli ostanut amfetamiinia suuren määrän.

Syytteen mukaan Jessikka Aro oli myös jakanut amfetamiinia useille ystävilleen. Mitä kaikkea muuta Jessikka Aro on tehnyt ja mitä muita aineita hän oli käyttänyt, sitä oikeuden asiakirjat eivät kerro.

863d251e-8196-4571-a2c8-ba322438d1d9

Kuvakaappaus oikeudenpöytäkirjoista

Amfetamiini luokitellaan erittäin vaaralliseksi huumausaineeksi.

Amfetamiinia ja ruisku

Amfetamiinia ja ruisku

Päihdelinkki-tietosivuston mukaan amfetamiinin käyttö aiheuttaa unettomuutta, sekavuutta, aistiharhoja, vainoharhaisuutta ja masennusta. Käyttäjä saattaa olla ärtyisä, vihamielinen ja levoton ja hänen arviointikykynsä voi heiketä.

Tyypillisen narkomaanin tavoin Jessikka Aro on käyttänyt päivittäin amfetamiinia, käynyt välillä hoidoissa, ja jatkanut sen jälkeen huumeiden käyttöä, kertovat oikeuden asiakirjat.

8cfa8896-2de3-456e-ae1e-d2be9f8280de

Oikeudessa Jessikka Aro esitti todisteeksi asiakirjoja satunnaisista hoidoistaan, joiden jälkeen hän edelleen jatkoi amfetamiinin käyttöä.

Päihdelinkki-sivuston mukaan amfetamiinin käytön pitkäaikaishaitat ovat persoonallisuuden muutokset, kuten sekavuus, paniikki- ja vainoharhatilat, aistiharhat sekä joskus skitsofrenia.

Syyttäjä vaati Jessikka Arolle ehdollista vankeusrangaistusta.

Luonnollisesti oikeudessa Jessikka Aro vakuutti lopettaneensa huumeiden käytön.

Jessikka Aron rangaistusta määrättäessä oikeus ei kuitenkaan vaikuttanut kovin vakuuttuneelta siitä, että hän olisi päässyt huumeista kokonaan eroon.

7f18e97d-e189-4a14-adeb-0659e0d6b2b5

Kuvakaappaus oikeudenpöytäkirjoista

a3a3d449-7050-4e6f-b451-9b15b478312d

Kuvakaappaus oikeudenpöytäkirjoista

Onko Jessikka Aro päässyt irti huumeista, sitä emme tiedä.

Siksi vaadimmekin Jessikka Aroa ja muita YLE-toimittajia välittömään huumetestiin.

Lähde: Poliisi

29 Comments

 1. Mikkeli

  maaliskuu 5, 2016 at 05:08

  Vanha juttu, mutta silti tämä päihdesyrjintä on jotain aivan kummallista. Päihdekierre tollasella käyttäjällä vaan pahenee vankilasta tultuaan. Tai ainakin näin käy useissa tapauksissa. Toivottavasti hänellä on tukea ja ystäväpiiriä, joissa ei käytetä. Ihan kohtuutonta, että ihmiset repivät vielä asioita auki.

  Hänellä on ongelma, mutta silti hän voi tehdä jopa työnsä hyvin. Ei ihmisestä välttämättä tule mitään varastelevaa ja kroppaansa myyvää. Meidän tulisi olla ymmärtäväisiä näiden asioiden kanssa. Olen varma, että amfetamiinin kulta-ajat ovat vielä tulossa. Vankeuden sijaan voitaisiin ohjata pakkohoitoon. Kyllä käyttäjä on jo monet itkut ja masennukset läpikäynyt. Toki muista rikoksista pitää tuomita vankilaan, mutta ongelmakäyttäjät pitäisi laittaa pakkohoitoon, monet varmasti jopa kirkuen menisivät tuollaisiin pitkiin katkoihin. Ei ongelmakäyttäjää parannet rankaisemalla ja vetämällä usein myös koti jalkojen alta. Yhteiskunnallemme paljon parempi, kun täällä kävelee mahdollisimman paljon terveitä henkilöitä!

  • Paavo Pilleri

   elokuu 4, 2016 at 08:08

   Eikös vankila ole ”pakkohoito” ? Siellä ei kai huumeet ole päivän ensimmäinen ajatus? Ehkä vankilaan voisi laittaa pakkohoito-osaston, johon kaikki huumeisiin sekaantuneet menee.
   Kun ihminen tuhoaa itsensä huumeilla, ei hänelle tule ohjata mitään näkyvää tai vastuulista työtä. Kunnollisiakin ihmisi on.
   Miksi kansan ”masssat” pitäisi joutua kärsimään joidenkin huume-ihmisten itsetuhovietistä?

   • pia

    elokuu 22, 2016 at 07:23

    Laitoksesta riippuen,kuinka aktiivinen käyttäjä sitten oletkaan tai jos vain on muuten tylsää,niin kaikkea löytyy eikä maksu ole aina raha.

  • Pertti Jormalainen

   elokuu 12, 2016 at 11:29

   Yli 90% jatkaa käyttöä ja siirtyy kovempiin aineisiin ja sekakäyttöön.
   Yle on ollut aina suojatyöpaikka, ennen poliitikoille, nyt jo narkkareille ja tietyn agendan ajajia varten.
   Ei tasapuolisesti uutisointia vuosikymmeniin.

  • Tapsula

   elokuu 13, 2016 at 07:49

   Itse olen valitettavasti nähnyt läheltä yhden ihmisen taistelua huumekierteestä pois ja avullani hän siitä eroon pääsi (fentanyyli ja se on paljon pahempi kuin amfetamiini). Olen samaa mieltä siitä kanssasi siitä että mitä se ihminen tarvitsee päästäkseen irti huumeista. Kun ihminen on päässyt irti huumeista sen pitäisi olla mennyttä elämää. Se historia ei yleensä vaikuta hänen ammattitaitoonsa. Aivan samalla tavalla kuin entinen alkoholisti niin myöskin entinen huumeiden käyttäjä pitää hyväksyä ihmisenä yhteiskuntaan kun se on taakse jäänyttä elämää.

   Ihmettelen kyseisin nettisivun tarkoituksellista halua mollata YLE:ä

 2. GhostDog

  huhtikuu 11, 2016 at 16:38

  Ei ollut valtamediassa sanaakaan mikä ei tule yllätyksenä. Kuitenkin tälläistä uutisointi sensuuria olisi tuskin noudatettu jos olisi ollut kyse vaikka katupartion jäsenestä tai maahanmuuttajia vastustavasta poliitikosta. Kaikkien pitäisi olla samalla viivalla vaan niin ei valitettavasti tänä päivänä ole. Suomalaiset saavat samoista rikoksista pitemmät tuomiot kuin ulkomaalaiset jne.

  • MiddleGround

   elokuu 22, 2016 at 09:54

   Ei tosiaan tule yllätyksenä, varsinkaan kun asiasta on jo reilu kymmenen vuotta aikaa. Minustakin kaikkien pitäisi olla samalla viivalla, mutta se ei tarkoita mielestäni menneisyyden virheiden kaivelemista ja tarkoitulsellista mustamaalaamista joka hieman jutusta läpipaistaa

 3. Susanna

  toukokuu 27, 2016 at 15:55

  Ihan kohtuutonta….. Minusta hänen kirjoitukset ovat kohtuuttomia ja jos olet narkkari olet epäluotettava etkä ns. toimittaja joka tekee ja kirjoittaa juttuja omasta päästään ja toisilta lainaten. Mistä sinä tiedät hänen itkut tms. ei itketä varmaankaan kun YLE eli veronmaksajat maksavat paskajutuista. … täällä kävelee … Aivan meinasi tulla sääli-itku tuosta kirjoituksesta.

 4. Jimsonweed

  elokuu 4, 2016 at 05:24

  Alkoholi on amfetamiinia haitallisempi päihde vaikka laillinen onkin. Tekopyhää paskajournalismia tämäkin.

  • Subunisti

   elokuu 22, 2016 at 21:10

   SAMAA MIELTÄ! ite oon käyttäny 10+ vuotta päihteitä eikä ykskään monista sadoista eri aineista ollu yhtä haitallinen ku alkoholi….tälläkin hetkellä subutex koukussa mut neuloista onneks eroon päässy…tää on kyl todella idioottimainen postaus….jos et ole ollut itse huumekoukussa niin olis hyvä pitää va pää kiinni jos ei asioista mitään tiedä…ei tää mikään helppo tie ole ja suomessakin pitäs niinku monissa muissa maissa hoitaa päihteitten käyttäjiä SAIRAUDEN mukaisesti…se on suomessa luokiteltu sairaudeksi mutta sitä ei hoideta asiallisilla tavoilla….ja tiedän mistä puhun…päihderiippuvuus ei ole enää oma valinta siinä vaiheessa ku aivokemiat on täysin sekaisin….riippuvuus päihteisiin johtuu aivoissa riippuvuuksia aiheuttavien reseptoreiden aivokemian epätasapainosta joka aiheuttaa tämän sairauden…jos elämä menee ihan päin helvettiä voi päihteet olla ns ainoa vaihtoehto pysyä järjissään ja ennen ku huomaatkaan niin aivokemiat on täysin sekaisin ja siihen ei voi enää itse vaikuttaa…mut joka tapauksessa ei pitäs päihderiippuvaista päästää toimittajaksi, ja ei varsinkaan mihinkään suomen valtamedian konttoriin…

 5. filippiineistä mallia!

  elokuu 4, 2016 at 09:21

  Minusta Filippiinien uusi presidentti on päihdetyössään huomattavasti tuloksellisempi kuin päätäsilittelevä suhtautuminen täällä nk. sivistysvaltioissa.

 6. Frank Zappa

  elokuu 4, 2016 at 09:37

  Ikivanha asia.

 7. Herätys

  elokuu 4, 2016 at 12:33

  En pidä kovinkaan vakavana rikoksena huumeiden käyttöä, ellei sitä välitetä, varsinkaan alaikäisille. Verrattuna raiskaajamurhaaja Isis-sakkiin,joita kyseinen henkilö puolustelee, toteuttaessaan Ylen-agendaa, josta sai oikein ”palkinnon.”
  Englannissa yksi somali puuukotti juuri kuoliaaksi naisen ja haavoitti viittä, Bergenissä raiskattiin 17-vuotias.
  Näistä jessie ja Yle ei kerro kuin pakottavien faktojen edessä.
  Puoli miljardia verorahoja.

 8. Kacca Jujawa

  elokuu 4, 2016 at 13:54

  Hänellä vaikuttaisi myös olevan pirin käyttäjille hyvin tyypillisiä paranoidin skitsofrenian ja vainoharhaisuuden oireita.

  Hän näkee peikkoja ja vainoajia jokapuolella ympärillään sekä kokee narkomaanille typpillistä aiheetonta vainon pelkoa.

  Tyttö parka on vieläpä joutunut kansainvälisen vakoilupelin osapuoleksi antautumalla entisen CIA agentin kätyriksi.

  Ressukka kuuluisi hoitoon ja rauhalliseen ympäristöön, mutta YLE ja CIA käyttävät herkkää tyttöä säälimättä hyväkseen julmassa propaganda pelissään. Surullista. Toivottavasti Jessikka pääsee jossain vaiheessa irti YLE:n ja CIA/NATON:n riepotuksesta.

  • Jorma Korpinen

   syyskuu 12, 2016 at 12:14

   Mielenkiintoista näissä jutuissa on se ei kyetä keskustelemaan asiasta. Ainoastaan keskitytään mustamaalaamaan. Toisaalta se antaa vastauksen tähän trollien maailmaan.

   Koetetaan häivyttää varsinainen asia. Noh typerille tämä menee läpi

 9. Jouko Virtanen

  elokuu 8, 2016 at 06:49

  Jässikkä Aron ongelmat ovat syvemmällä kuin voidaan käsittää pitkäaikainen kovien huumeiden käyttö jättää nimittäin aina koukun. Tänään hän elää harhaisessa maailmassa missä näkee tonttuja ja trollien peikkoja sokerina pohjalla tuo uusin käsityksensä että hän olisi Cia:n agentin kätyri. Jokainen näkee rivien välistä että tuo ihminen kuuluisi hoitoon, kaikista omituisinta asiassa on se että Yle ei tee mitään jotta tuollainen ihminen ohjattaisiin hoitoon. Se on ymmärrettävää että Ylen uskottavuus on nolla.

 10. Antti

  elokuu 8, 2016 at 09:24

  Ja tämä lumppu viellä palkittiin ylen toimesta. Vittu mikä vitsi 😀
  Jessikka ”goatse” Aro hahajaajajaajajajajjjjjhajajajjajaj

 11. Paska Perse

  elokuu 8, 2016 at 09:53

  Miten tällainen ihmispaska on saanut tollaisi töitä, tavalliselle pulliaiselle kun lyödään samat syytteen niin soronoo työnteolle

 12. Paavo Pentikäinen

  elokuu 9, 2016 at 10:26

  Vittu mikä sika-akka. Antavat tuommoisen sekopäänarkkarin kirjoitella valheellisia juttuja, ja vielä veronmaksajien piikkiin. Hyi saataana sanon minä.

 13. Alahuulihardo

  elokuu 9, 2016 at 12:35

  Tuli joskus pyörittyä kyseisen henkilön kanssa samoilla mestoilla. Huhuh sanon mä.vasikka en ole eikä musta tule. Ei mulla muuta

 14. Leenu Hoo

  elokuu 10, 2016 at 13:18

  Tuomiosta on kulunut 13 vuotta. Suomen elinkautinen….
  Jokaisella lienee menneisyydessään isoja tai pieniä luurankoja kaapeissaan. Ollaanko tässä nyt sitä mieltä, ettei ihminen pysty muuttumaan? Nuoruuden virheet löytyvät edestäpäin vainoamaan työ- ja yksityiselämää.
  MV:n ehdottamat huumetestit on aivan hyvä idea. Kaikki median parissa työskentelevät toimittajat säännöllisiin testeihin tv-, lehdistö- ja verkkotyössä toimiessaan. Ja tulokset julkisiksi Suomen kansalaisten kummasteltavaksi. Samallahan voisi joka toimittajan yksityiselämän vetää julkisuuteen lapsuudesta saakka. Kuka oli koulukiusaaja, kuka näpistelijä tms.
  Ja vasta se viaton heittäköön ensimmäisen kiven.

 15. Reima Kultalahti

  elokuu 15, 2016 at 10:52

  Tämä juttu kertookin miksi ylen uutisointi on yleensäkkin kuin narkkareiden harhoissaan tekemää, ja totuus on vain sivuseikka, ylehän keskittyy pääasiassa propagandaan,ja mielipidemuokkaukseen, ei todelliseen uutisointiin

 16. Respect

  elokuu 15, 2016 at 11:39

  Unohdetaan menneet. Pätevä, uskomattoman rohkea ja helkkarin sexy baby tuo Jessikka

 17. pöhinää itä-helsingin kaduilla

  elokuu 16, 2016 at 17:27

  No nyt se selvisi, että mistä tämä ”uusi” termi pöhinä on tullut mediaan.
  Joka paikkaan pitää nykyään saadaa ”pöhinää”.
  Itseäni ärsyttää suunnattomasti tämän termin väärinkäyttö, koska pöhinä on ollut yhtäkuin amfetamiini iät ja ajat. Itsekin olen kuullut k.o. sanan alunperin tarkoittavan amfetamiinia ja nyt sitä viljellään ”viattomasti” eräänlaisena epämääräisenä terminä, jolla tarkoitetaan jotain epämääräistä aktiviteettia, jonka pitäisi ilmeisesti tuottaa jotain epämääräistä (innovaatioita?)tai ainakin jengille hyvät vibat.
  No pöhinästä -eli piristä- kyllä saa hyvät vibat ja innovaation jos toisenkin, mutta menee kyllä helposti hörhöilyn puolelle.
  Ja Kontulasta kyllä löytyy pöhinää, kun tietää keneltä kysyä. (Viitaten hesarin pöhinä artikkeliin, jonka mukaan Kontulassa ei ole pöhinää)

 18. Susanna

  elokuu 20, 2016 at 08:57

  I’m a junkie even that I’m not using any drugs no more. I’m always say that once a twisted drug user you are that for whole your life. Amphetamine is like real medicine but what they offer you on the streets it is much venomous because all unclean blends can really ruin your life and mess your head – for good. Pure and clean shit feels like you are focused even what you do. And you can sleep normal. It is hard to get and often drug user use many other drugs to boost the feeling and then you are point of no return. You need sedatives that you can sleep and be a normal. So. Don’t shoot anything, ever. Agree.

 19. Tony

  elokuu 21, 2016 at 12:27

  Pirinistihuoruus & katukauppa on se moraalinen selkäranka jonka lujalla pohjalla tämä propagandinisti toimii

 20. Martti Kauppila

  elokuu 22, 2016 at 08:16

  Jos huumeista on päässyt irti, miksi ei olisi oikeuttaa työpaikkaan? Vai onko niin, että silloin ei haittaa, jos sattuu olemaan Venäjän trolli?

 21. Altti

  elokuu 24, 2016 at 14:47

  Toisen voisi jo jättää rauhaan eikö ole hyvä että on löytynyt työtä ja lopettanut kamankäytön selvä muutos näkyy jo kasvoista

 22. tekopyhää

  syyskuu 29, 2016 at 00:41

  Miksi huumeiden käyttö on joillekkin niin iso asia? Miksette kirjoita samaa alkoholin käyttäjistä, se kun on kuitenkin se vaarallisin ja tuhoisin huume.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *