unnamed-1

Valtamedian rikokset, osa 3 -Asiantuntijalääkäri: YLE levittää häikäilemättömiä valheita, jotka vaarantavat suomalaisten mielenterveyden

- |
Päivitetty: joulukuu 29, 2015
50678348-d02a-4c05-90f3-2deea02f2319

Valtaosa YLE:n sisällöistä on rasistista. Usein myötäillään myös Vihreän puolueen ja Vasemmistoliiton lietsomaa rasistista Venäjä-vihaa.

YLE on epäluotettava media, joka palvelee Yhdysvaltain ja Naton väkivaltakoneistoja ja niiden levittämää väkivaltaa, vihaa ja rasismia. YLE-uutisilla tai millään muillakaan YLE:n ajankohtaissisällöillä ei ole mitään tekemistä totuuden tai journalismin kanssa.

YLE-uutisten ja ajankohtaisohjelmien sotapropaganda vaarantaa suomalaisten mielenterveyden”, kirjoittaa tunnettu asiantuntija, lääketieteen lisensiaatti, psykiatri ja entinen kansanedustaja Pirkko Turpeinen-Saari blogissaan.

”Psykiatrin näkökulmasta YLE:n uutiset ja ajankohtaisohjelmat ovat mielenterveydelle vaarallisia”, Turpeinen-Saari sanoo. Hän kuvaa YLE-uutisten sisällöt fasismiin rinnastettavana henkisenä väkivaltana, joka kohdistuu kaikkiin suomalaisiin.

Keskeinen YLE:n sisältö oikeuttaa Venäjään ja venäläisiin kohdistuvan väkivallan ja murhaamisen.

”Helsingin Sanomat ja YLE-uutiset eivät tarjoa todenmukaista tietoa vaan kiihtyvässä yhä myyttisempiä piirteitä omaavassa Venäjä-vastaisuudessa ja Yhdysvaltojen väkivallan unohtavassa tiedonvälityksessä näyttävät vajoavan keskiaikaa muistuttavaan todellisuuteen, jolloin uskomukset ja taikausko rehottivat antaen tilaa milloin inkvisitiolle tai muille järjestelmille, joita vallanpitäjät milloinkin tarvitsivat”, Turpeinen-Saari kirjoittaa blogissaan.

Valtaosa YLE:n sisällöistä on rasistista. Usein myötäillään myös Vihreän puolueen ja Vasemmistoliiton lietsomaa rasistista Venäjä-vihaa.

”YLE:n uutis-ja ajankohtaisohjelmien lisäksi YLE tilaa yksityisilta toimijoilta Uutisvuotoja ja muita viihdeohjelmia, joissa suhtaudutaan rasistisesti venäläisiin ja Venäjään”, Turpeinen-Saari kirjoittaa.

YLE saakin normaalin ihmisen antamaan ylen.

Psykiatrin mukaan psyykeltään normaaleissa, totuutta etsivissä ja ihmisarva kunnioittavissa ihmisissä YLE:n sisällöt aiheuttavat jopa fyysistä pahoinvointia. On myös tärkeä huomata että Suomessa niin yleinen koulukiusaaminen perustuu YLE:n suosittelemiin toimintamalleihin. 

”Ihmisarvoa kunnioittavissa ja totuutta etsivissä ihmisissä YLE:n avaaminen aiheuttaa pahoinvointia. Pahantahtoinen ilmapiiri ja tiedottamisen valta antaa mallin koulukiusaajille”, Turpeinen-Saari kirjoittaa

Turpeinen-Saari hämmästelee myös YLE-toimittajien olematonta ammattitaitoa, joka poikkeaa muista maista: ”YLE on nostanut toimittajansa kansainvälisten asioiden asiantuntijoiksi, vaikka heiltä ilmiselvästi puuttuu koulutus tai kokemus alueelta. Moskovasta uutisoidaan juorujen tasoisia asioita. Kuinka muiden maiden TV-kanavilla voidaan käyttää asiantuntijoita, mutta Yle:lle riittävät omien toimittajien mielipiteet.”

YLE on täysin menettänyt roolinsa journalististen sisältöjen tuottajana. YLE-uutiset tuottaa vain vihaa.

”Työnantaja ja hänen yläpuolellaan oleva näkymätön käsi pakottaa valehtelemaan. Ellei valehtele toimittaja menettää työpaikkansa. Ellei valehtele, upseeri ei ole NATO-kelpoinen”, Turpeinen-Saari kirjoittaa.

Herää kysymys, mikä on YLE:n henkilöstön mielnterveyden tila, jos sille maksetaan valheiden tuottamisesta ja väkivallan oikeuttamisesta. YLE uhkaa myös valehtelemaan pakotettujen työntekijöidensä mielenterveyttä. 

Lähde:
http://www.turpeinen-saari.net/

One Comment

 1. Jopet

  tammikuu 13, 2016 at 15:00

  Että tämmöinen toveri:

  Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari (aiemmin Idänpään-Heikkilä ja Turpeinen-Kajanoja) (s. 7. marraskuuta 1940 Helsinki) on suomalainen poliitikko ja lääkäri. Hän oli kansanedustaja vuosina 1983–1986 Suomen kansan demokraattisen liiton ja vuosina 1986–1987 Demokraattisen Vaihtoehdon eduskuntaryhmässä.

  Turpeinen teki työuransa lasten- ja nuorisopsykiatrian parissa toimien muun muassa Helsingin kaupungin nuorisopsykiatrian ylilääkärinä vuosina 1989–1999. Hän oli myös Suomen lääkäriliiton hallituksen ensimmäinen naisjäsen (1972–1977).[1] Turpeinen on ollut vuodesta 1997 Euroopan neuvoston kidutusta ja ihmisarvoa alentavaa kohtelua tutkivan komitean (CPT) psykiatrian asiantuntija.[2]

  Turpeinen valittiin eduskuntaan vuoden 1983 vaaleissa Uudenmaan läänin vaalipiiristä. Vuosina 1983–1986 hän kuului SKDL:n eduskuntaryhmään ja vuosina 1986–1987 Demokraattisen Vaihtoehdon ryhmään. Eduskunnassa hän oli vuosina 1983–1986 suuren valiokunnan ja lakivaliokunnan sekä Pohjoismaiden neuvoston jäsen.[3]

  Helsingin kaupunginvaltuustossa Turpeinen istui vuosina 1984–1992 ja 1997–1998.[3] Hän istui SKDL:n, DEVA:n ja SDP:n valtuustoryhmissä ja hänet valittiin presidentin valitsijamieheksi vuoden 1978 vaaleissa.[1]

  Vuosina 1976–1984 Turpeinen oli Suomen kansan demokraattisen liiton ja Suomen kommunistisen puolueen jäsen. Hän toimi SKDL:n liittoneuvostossa vuodet 1982–1985.[1] Vuonna 1985 hän siirtyi SKP:n järjestöjen toimikuntaan,[1] joka seuraavana vuonna vaihtoi nimensä Suomen kommunistiseksi puolueeksi (yhtenäisyys). Hänet valittiin SKP:n järjestöjen keskuskomiteaan ja poliittiseen toimikuntaan vuonna 1986[4] sekä SKPy:n vastaaviin elimiin edustajakokouksessa 1987.[5] Turpeinen toimi Devan sivistysjärjestö Demokraattisen sivistysliiton (DSL) ensimmäisenä puheenjohtajana (1986–1989). Vuodesta 1991 hän on ollut SDP:n jäsen.[1]
  Turpeinen on ollut kolmesti naimisissa. Hänen ensimmäinen puolisonsa oli Juhana E. Idänpään-Heikkilä vuosina 1964–1976. Vuodet 1985–1996 Turpeinen oli naimisissa SKP:n ja SKPy:n johtotehtävissä 1980-luvulla toimineen Jouko Kajanojan kanssa. Vuonna 2006 Turpeinen avioitui kirjailija Mauno Saaren kanssa.[1]

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *