unnamed-1

Poliisi otti ryöstöjä tehtailleen “nuorisoporukan” kiinni – vangitulla “18-vuotiaalla miehellä” erikoinen nimi

- |
Päivitetty: elokuu 21, 2016
nuorisojengi-viitekuva

”Nuoriso” oli jälleen koodisana, kun poliisi ei halua kertoa etnistä taustaa!

“Nuorisoa”. Viitekuva.

MV-lehti uutisoi tänään “nuorisoporukan” kiinniotosta:

Kuten jutusta kävi ilmi, poliisi salasi tekijöiden etnisen taustan ja käytti nykyään yleistä koodisanaa “nuoriso”.

Jokainen ajatteleva ihminen varmasti osasi epäillä, että kyseessä todellakin on ulkomaalaistaustaisten barbaarien joukko.

Yllä olevassa artikkelissa poliisi tiedottaa:

“Rikoksesta epäiltyinä kuulusteltiin viikonlopun aikana seitsemää 15–18-vuotiasta nuorta, joista yhtä 18-vuotiasta nuorta miestä poliisi esitti vangittavaksi rikosten vakavuuden ja rikollisen toiminnan jatkamisen takia.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehen maanantaina 15.8.2016. Muut pidätettyinä olleet nuoret on kuulustelujen jälkeen laskettu vapaiksi”

Helsingin käräjäoikeuden vangitsema 18-vuotias “mies” on vuonna 1998 syntynyt Ridwan Said Sarif.

Sarifia epäillään törkeästä ainakin törkeästä pahoinpitelystä, kahdesta törkeästä ryöstöstä, kolmesta ryöstöstä sekä maksuvälinepetoksesta.

Lähteet: mvlehti.net ja facebook.com

2 Comments

  1. Oikeutta

    elokuu 21, 2016 at 08:44

    Jos joku asuu käräjäoikeuksien lähettyvillä niin kannattaa käydä joka aamu klo 8:n jälkeen katsomassa mitä juttuja sinä päivänä on. Porukka alkaa saapumaan vasta 8:30 eli siihen asti saa olla ihan rauhassa. kamerakännykällä tai pokkarilla saa hyvät kuvat ”tolpan” jutuista ja niissä on rikosnimikkeet sekä henkilöiden nimet selvällä suomen kielellä. Sitten kun tuomioita julistetaan salattujen henkilötietojen kanssa niin ei tarvitse laskea kuin 1+1 yhteen ja siinä se.

  2. Markus

    syyskuu 3, 2016 at 08:56

    Eli vapaalle jalalle nämä paskiaiset noin vain. Pitää olla valmiina koko ajan kun tuolla kaduilla käveleskelee. Minä en tappele näiden paskojen kanssa jos käyvät päälle vaan puolustaudun kaikella mahdollisella mitä on mukana ja mitä löytyy helvetin ja taivaan väliltä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *