unnamed-1

Kutupartiot KYLLÄ, katupartiot EI

- |
Päivitetty: tammikuu 14, 2016
VOIJ3d1452783366

Josef Stalin ja Adolf Hitler paiskasivat eilen yläkerrassa ”high five”, kun kuulivat eilen uutisia Suomesta, kirjoittaa Mikko Hamunen.

Suomalaiset aikovat kieltää perustuslakiin kirjatut kansalaisten perusoikeudet kokoontumisen ja liikkumisen vapaudesta. Suunnitelmiin kuuluu mm. katupartioinnin kieltäminen.

Allroad 2005 Puitsi -tapahtumassa esiintynyt liivijengi saattaa myös kokea tulevaisuudessa liikkumisrajoituksia.

Allroad 2005 Puitsi -tapahtumassa esiintynyt liivijengi saattaa myös kokea tulevaisuudessa liikkumisrajoituksia.

Hallituksen sisällä ei Kokoomuksen puheenjohtajan, valtionvarainministerin Alexander Stubbin mukaan ole linjaerimielisyyksiä suhtautumisessa katupartioihin.

“Kyllä minun mielestäni meidän linja on yksiselitteisen selkeä. Sen on määritellyt sisäministeri Petteri Orpo (kok.)”. Stubbin mukaan koko hallitus on asiassa samaa mieltä kuin Orpo.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/stubb-katupartioihin-puuttuminen-voi-edellyttaa-uutta-lainsaadantoa/5688450

Suomen perustuslaissa http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731kuitenkin sanotaan mm. näin:

“Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä”.

Perustuslain mukaan ei ole siis mahdollista, että ympäristönsä turvallisuudesta huolestuneet kansalaiset eivät saisi liikkua joukolla seuraamassa mitä kaduilla tapahtuu.

Stubbin näkemyksen mukaan kansalaisten huoli turvatilanteestaan on tuomittavaa, mutta hän ei ole kuitenkan nähnyt mitään ongelmaa esimerkiksi turvapaikanhakijatulvassa, itsenäisyyspäivän mellakoinnissa tai turvapaikanhakijoiden tekemissä raiskauksissa.

“Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia”.

“Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella”.

Nyt viranomaiset pyrkivät asettamaan kantasuomalaiset maahantulijoita huonompaan asemaan. Liikkumimen joukolla “seuranhakumielessä” on ok, mutta kansalaisten turvallisuuteen liittyvä toiminta pitäisi kieltää.

“Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen”.

Poliisin resursseja on ajettu koko ajan alaspäin ja nyt kansalaiset eivät saisi edes itse vapaaehtoisvoimin huolehtia turvallisuudestaan.

Tätäkään sattumusta ei olisi tapahtunut jos paikalla olisi ollut muutama iltakävelijä:

Turvapaikanhakijat seksiobjekteina

Turvapaikanhakijoiden häiriökäyttäytymistä naisia kohtaan on selitetty mm. sillä, että raiskaavathan suomalaisetkin miehet. Tarkemmissa tutkimuksissa ei ole kuitenkaan saatu tieteellistä näyttöä sille, että suomalainen mies syyllistyisi ulkomailla kantaväestöä useammin esimerkiksi joukkoraiskauksiin.

Uusin selitys on, että käyttäytymimalli syntyisi kotouttamisprosessin yhteydessä.

Lämmin, pullantuoksuinen ensikohtaaminen huipentuu vastaanottokeskuksessa SPR:n hoivassa:

Ybjo8M1452783106

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Seksiskandaali-SPRssa-kokeneet-naistyontekijat-iskeneet-turvapaikanhakijoita/1092232

Toiminnan tuomittavuutta lisää se, että se kohdistuu kaikista hädänalasimpiin, jotka ovat kuolemaa peläten paenneet väkivaltaa ja seksuaalista alistamista. Vielä tuomittavampaa toiminta on, jos se kohdistuu lapsiin, sillä iso osa tulijoista on alaikäisiä.

VOIJ3d1452783366

Perustuslaista:

“Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä”.

“Jokaisella on oikeus lupaa hankkimatta järjestää kokouksia ja mielenosoituksia sekä osallistua niihin.”

Lähde: Mikko Hamunen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *