unnamed-1

Cannonball-johtaja – Janne Nacci

- |
Päivitetty: marraskuu 24, 2016
screenshot-jannenacci.com-2016-11-20-05-17-40

Mitä heillä onkaan sanottavaa.

Kerhon jäseneksi voi päästä toisen jäsenen suosituksen kautta. Hakijalla pitää olla moottoripyörä tai ainakin vakaa aikomus hankkia sellainen. Kerhon presidentti päättää ehdokkaiden etenemisestä ja jäsenyydestä upseerien suositusten perusteella.

MV selvitti.

15211549_1180810268633953_1080592253_n

Janne Nacci CMC.

Mediat ja Wikipedia kertovat:

Yhdistyksestä eroava jäsen joutuu maksamaan 15 000 €:n maksun tai luovuttamaan yhdistykselle käytössä olevan moottoripyöränsä. Lisäksi hänen on luovuttava yhdistyksen tunnuksin varustetusta liivistä.

CMC Nacci kertoo:

“Eroraha ei ole enää tätä päivää, ennen sellaisia on voinut olla, mutta tämän päivän kerhotoimintaan sellainen ei kuulu.”

“Kun lähdet kerhosta, voit jättää pyörän kerholle kunnioituksesta kerhoa kohtaan. Toiminta perustuu lopulta vapaaehtoisuuteen ja ketään ei pakoteta siihen.” Janne Nacci sanoo MV-lehdelle.

Siviilipukuiset nilkit nappaa.

(Janne Naccin blogista…)

“Matka siis pysähtyi siihen ja hetken kuluttua paikalle ilmestyi karhuryhmä pakettiautollaan, haalarimiehet konepistoolit esillä. Olen tottunut tällaiseen ja minua se lähinnä naurattaa, täydellistä ja perusteetonta varojen tuhlausta.

Karhuryhmä ei mennyt sisälle liikkeeseen, vaan jäi pihalle odottamaan ilmeisesti kenttäjohdon ohjeita, olihan kyseessä veropetostutkinta ja tatuointiliikkeen kotietsintä.

Ensimmäinen asiakas, joka tuli liikkeestä ulos, napattiin niskaperse otteella mukaan ja kuskattiin nurkan taakse, sitä en tiedä mitä siellä tapahtui, mutta asiakas ei palannut liikkeeseen enää asiakkaaksi. Liekö nilkkien pelottelu toiminut tavalliselle tatuoinnin ottajalle.

Tässä yksi tapa, jolla viranomaiset yrittävät tuhota laillisia bisneksiä, koska eihän se heille sovi. Silloin ei olisi mitään tutkittavaa, kun kaikki olisi laillista.”

15094499_1176414162406897_2732416427417948632_n

Video Janne Naccista ja Bandidoksen Tapsasta.

Wikipedia kertoi virhellisesti, niin kuin muutkin mediat.

Janne Nacci korjasi nämä tiedot MV-lehdelle näin:

“Eroraha ei ole enää tätä päivää, ennen sellaisia on voinut olla mutta tämän päivän kerhotoimintaan sellainen ei kuulu. Kun lähdet kerhosta, voit jättää pyörän kerholle kunnioituksesta kerhoa kohtaan. Toiminta perustuu lopulta vapaaehtoisuuteen ja ketään ei pakoteta siihen.” Janne Nacci sanoo MV-lehdelle.

LUE NACCIN omat jutut:

http://jannenacci.com/

EXCLUSIVE: MV-lehti at European Bandidos’s annual meeting in Spain

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *